Followers

Thursday, August 26, 2010

perlukah....

bila cinta suka suki ini kembali berbunga pe yang aku harapkan:::::

1. dia jujur dengan perasaan dia pada aku..
2. dia ikhlas menyayangi aku seadanya..walaupun aku lebih cun or bijak dari dia (:D)
3. belajar menjadi lebih matang dalam merancang kehidupan..agar bkn aku seorang yang plan mse depan anak-anak nanti..( tinggi harapan tu)
4. lebih bersikap gentleman pada parents aku..(sebab aku tahu bkn senang nak ushar ati parents aku ni)
5. jangan lah kedukut sgt dengan aku..baju yg ko dah pakai jep ko bagi kat aku an (konon lebih mesra ar nanti)
6. tolong ambil hati member2 baik aku..(sebab aku perlukan restu member2 aku jgk if taknak tdor luar)
7. sentiase lebih open dengan aku..( masalah ko kt settle same2..masalah aku ko tlglah settlekan an)
8. rendahkan egomu tu..(lagi2 bab luahkan perasaan ni..kalau rindu cakap rindu..tak payah la sampai ko call aku tiap 5 minit just tny dah makan ke blom)
9. buangkan sedikit kesengalan kau tu..( ko sengal bila bab mengenekan aku..ade jep modal ko nak wat aku naek angin tiap hari..tak penah nak serius)..smpi kadang2 aku rase nak rendam pale ko dlm air sabon..bg wangi cket mlt ko tu..
10. jujurlah pada aku...kalau kau suke aku rambot pendek ko ckp jek..jangan kate ko suke tp ko kate "eh,sebenarnye u lagi sweet rambot pnjg"..ataupun "u jangan lah keluar sgt k" boleh tak juz ckp "jangan keluar k..i risau kan u"kan senang citer..!

3 comments:

dhayaluna said...

yeah...
sape lak ni ckp ko tak bek..
what comes around goes around.
chaiyok2...

ellydylea said...

owh..aku bek ke dhaya??hehe

ellydylea said...

owh..aku bek ke dhaya??hehe